Det sikre valg

Der er mange gode grunde til at vælge en professionel håndværker, både når der skal udføres maleropgaver herunder bygningsmaler eller lægges epoxy gulv. Andersens Maler- & Gulvfirma ApS står for kvalitetssikre resultater med høj holdbarhed. Derudover gives der garanti samt en reklamationsret på udført arbejde. Indstillingen er, at man som ansvarsbevidst, professionelt firma er forpligtet til at udføre arbejdet korrekt. Tilfredse kunder skaber arbejdsglæde og faglig stolthed, hvilket altid er det primære mål for arbejdet.

Produkterne

Bæredygtighed bliver vigtigere og vigtigere fra år til år. En sund udvikling, som man også ser spejlet i maler- og gulvbranchen. Produkterne har derfor gennemgået en stor udvikling, og er i dag mere miljøvenlige end tidligere. Andersens Maler- og Gulvfirma ApS anvender kun godkendte produkter til både maleropgaver og indenfor maling af epoxy gulve.

Om os

Om Andersen Maler- & Gulvfirma

Andersens Maler- og Gulvfirma ApS har stor erfaring som bygningsmaler samt med at male epoxy gulv i Jylland.

Med mere end 35 år i faget, udføres arbejdet med den rette ekspertise og erfaring, hvilket giver et godt og professionelt resultat hver gang.

Gulvbelægning og malerarbejde i virksomheden

Med det traditionelle epoxy gulv får man et fugefrit, slidstærkt gulv. Der kan vælges mellem mange forskellige farver og blank/mat udseende osv. Der vurderes fra gang til gang, hvilken løsning, der vil egne sig bedst til det pågældende gulv og dets funktion. At gulvet er fugefrit, giver mulighed for at anvende det, hvor man har specielle krav til hygiejne. Et andet krav til gulvet kan være gulvets holdbarhed i forhold til hvilke materialer, gulvet skal kunne modstå og til rengøringen af gulvet.

Andersens Maler- & Gulvfirma ApS kan tilbyde sig som bygningsmaler til vedligeholdelse af både ud- og indvendige maleropgaver og i forbindelse med nybyggeri. Kombinationen af maleropgaver og epoxy gulv udført af samme firma er et både tidsbesparende og økonomisk godt valg. Kontakt gerne Andersens Maler- og Gulvfirma ApS for et godt tilbud. Kvaliteten er i centrum, og priserne fornuftige – det betaler sig, at vælge en erfaren bygningsmaler.

Gulvbelægning og malerarbejde i boliger

I de senere år er det blevet mere og mere populært at bruge epoxy gulvbelægning i boligen. Igen udnyttes de mange egenskaber, som epoxy gulve besidder. De mange muligheder for forskelligt udseende spiller godt sammen med nordisk design og indretning. Det er brugervenligt og enkelt – Kvaliteter som efterspørges af både arkitekter, designere og privatpersoner. Her bliver det imidlertid ekstra vigtigt, at epoxymalingen er påført professionelt, så slutresultatet får det udseende, som kunden ønsker.

Andersens Maler- og Gulvfirma ApS rådgiver forud for opgaven, så den rigtige løsning vælges og tilpasses. Ønsker kunden også at male boligen indvendigt eller/og udvendigt, påtager Andersens Maler- og Gulvfirma ApS sig også gerne opgaven. Professionelt, kvalitetsbevidst malerarbejde betaler sig hver gang.

Kontakt gerne Andersens Maler- og Gulvfirma ApS, hvis I har spørgsmål, ønsker rådgivning eller ønsker et godt tilbud på malerarbejde eller epoxy gulv – eller måske begge dele? Priserne er rimelige og arbejdet udføres professionelt og kvalitetsbevidst hver gang.

Forskellige typer gulvbelægning
Ud over epoxymaling, arbejder Andersens Maler & Gulvfirma ApS også med mange andre typer gulvbelægninger. Vidt forskellige fugefrie belægningstyper som polyurethan, flydemørtel, design gulv, New Yorker gulv, perginol og natursten. Uanset hvad kunden vælger, bliver resultatet et slidstærkt gulv med lang holdbarhed.

Læs mere om de forskellige typer gulvbelægning på de relevante undersider: Polyurethan, New Yorker Gulv, Perginol og Natursten.

Fordelene ved epoxy gulve / fugefrie gulve

Fugefri – Det vil sige, at de lægges ud som flydende materiale, der hærder op og giver et ensartet, helstøbt gulv uden samlinger.

Slidstærk – Den ekstrem store slidstyrke gør gulvet egnet især i industrien, men kan bruges af alle, der ønsker et gulv, der er meget holdbart

Rengøringsvenlig – At gulvet er uden samlinger og fuger, gør det både hygiejnisk og rengøringsvenligt. Overfladen er desuden let at rengøre, og der gives vejledning til optimal vedligeholdelse af gulvet.

Miljørigtig – Produkterne har de senere år gennemgået en stor udvikling og er i dag mere miljørigtige end tidligere. Der afgives således ikke farlige dampe hverken under udførslen eller efter hærdningen af gulvet.

Høj standard – Der anvendes kun godkendte kvalitetsprodukter til udførslen af gulvene.

Alsidige egenskaber – Der er mange muligheder, når det kommer til gulvets udseende og egenskaber.

Således kan der vælges mellem:

 

  • Mange forskellige farver
  • Ilægning af flakes/spåner
  • Blank eller mat overflade
  • Lyddæmpende belægning
  • Betonlook
  • Naturstensgulv
  • Ilægning af logo
  • Fugtspærre

Med mere end 35 år som bygningsmaler og over 25 år som gulvlægger er der et solidt erfaringsgrundlag med i bagagen, som danner grundlag for udførslen af de forskellige opgaver, som Andersens Maler- & Gulvfirma ApS kan hjælpe med.

Jeg blev udlært som bygningsmaler i 1988 og fortsatte i faget hos min mester Otto Mikkelsen i Ølgod indtil jeg i 1995 skiftede til gulvlæggerbranchen. Her har jeg sidenhen beskæftiget mig med alt indenfor fugefri gulve. Samtidig har jeg gennem alle årene løbende udført maleropgaver, så jeg har holdt mit fag ved lige og fulgt med i udviklingen.

I 2016 startede jeg eget firma – Andersens Maler- & Gulvfirma ApS – hvor der udføres alle slags bygningsmaleropgaver og forskellige typer af fugefri gulve. Kundegrundlaget er både erhvervskunder og private rundt i hele Danmark, og med gode samarbejdspartnere klares også større opgaver.

Jeg holder meget af, hvad jeg laver og bliver altid glad, når jeg oplever, at et stykke arbejde lykkes. Det er vigtigt for mig at aflevere pæne nymalede vægge eller et flot gulv. At skabe et godt resultat er en del af tilfredsstillelsen ved mit arbejde.

Kvalitet, ærlighed og godt udført arbejde er i højsædet hos mig, og jeg vil til enhver tid tilstræbe at tilfredsstille mine kunder.

Jan Andersen
Ejer af Andersens Maler- & Gulvfirma ApS

Kvalitet, ærlighed og godt udført arbejde