Polyurethan

Polyurethan gulvbelægning

En gulvbelægning med polyurethan (PU) er en ideel, fugefri gulvløsning, hvor der er ønskes et mere komfortabelt gulv. Belægningen virker blødt og behageligt at gå på, uden at der er gået på kompromis med gulvets slidstyrke. Der er mange muligheder for valg af farve, udseende og egenskaber alt efter behov og ønsker. Gulvet tilpasses forholdene i lokalet, så der opnås optimal udnyttelse af gulvets egenskaber.

Blandt andet er der mulighed for at lave et lyddæmpende mellemlag, så gulvet er med til at dæmpe støj i lokalet og give bedre akustik. Dette gør kun gulvet endnu mere komfortabelt. Polyurethan gulvets egenskaber gør også, at belægningen egner sig godt på steder, hvor undergulvet måske kan give sig lidt. Valget af denne type belægning vil være med til at minimere risikoen for efterfølgende revnedannelse på gulvet. Vi laver polyurethan gulvløsninger i Ølgod og resten af Jylland.

Fordele ved polyurethan gulve

Et polyurethan gulv vil, med sine mange muligheder for variation, egne sig de fleste steder lige fra institutioner, sygehuse og fitnesslokaler til kontorer og private hjem.

Gulvet udført i polyurethan (PU) giver en fugefri belægning, der er

  • Komfortabel
  • Slidstærk
  • Lyddæmpende
  • Elastisk
  • Rengøringsvenlig

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på jan@maler-gulv.dk eller på 40 30 85 20 , så hjælper Andersens Maler- og Gulvfirma gerne med at lægge dit nye polyurethan gulv i Ølgod, resten af Jylland.

Har du overvejet Epoxy gulve?

Billeder af polyurethan gulvbelægning