Perginol

Perginol belægning

Belægningen med perginol er muligheden for at få et utroligt dekorativt og praktisk gulv. Med tilsætning af flakes/spåner på epoxygulvet kan farvesammensætning, design og udseende varieres i det uendelige. Dette går ikke ud over de slidstærke egenskaber. Der kan vælges standardfarver, men ønskes en helt speciel farveblanding, er der også mulighed for det.

Gulvet kan også laves med glitrende og metalliske effekter, alt efter brug af forskellige flakes/spåner. Skridsikring og en mat eller blank overflade er også forskellige muligheder med denne belægning.

Perginol belægning er rigtig god at bruge, hvor man ønsker at bevare det gamle gulv og blot lægge ny belægning direkte ovenpå de gamle fliser/klinker. I mange tilfælde en god og overskuelig måde at få et nyt og moderne gulv.

Belægningen egner sig alle steder lige fra institutioner, skoler, butikker, restauranter og kantiner til garager og badeværelser og baggange i private hjem. En belægning med perginol vil være god alle steder, hvor der stilles krav til rengøring og hygiejne, og der ønskes et praktisk og spændende udseende.

Gulve udført i perginol giver en belægning, der er

  • fugefri
  • rengøringsvenlig
  • slidstærk
  • mange muligheder for design/udseende
  • kan lægges direkte ovenpå gamle
  • fliser/klinker

Hos Andersens Maler- og Gulvfirma hjælper vi gerne med at lægge dit perginol gulv i Ølgod og resten af Jylland – kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på dit projekt, hvad end det er privat- eller erhvervsmæssigt. Kontakt os på jan@maler-gulv.dk eller på 40 30 85 20.

Billeder af perginol gulvbelægning