Bygningsmaler

Bygningsmaler i Jylland

Andersens Maler- & Gulvfirma ApS er beliggende ved Ølgod i Varde Kommune. Der udføres alle typer af maleropgaver – udvendigt og indvendigt langs Vestkysten. Vi betjener vores malerkunder i Ølgod, Varde Kommune.

Det kan være i forbindelse med nybyggeri, men også ved istandsættelse og renovering af eksisterende bygninger. Forud for arbejdet vil ligge en vurdering af opgaven og rådgivning i valg af produkter, stil og farver.

Mange vil selv kunne stå for malearbejdet, men malerens professionalisme og kendskab til produkter og arbejdsgange vil kunne være med til at sikre et godt og sikkert resultat. Så kan kunden bruge sin tid og energi andetsteds. Maleren kan også ved renovering vurdere nødvendigt forarbejde, så der ikke bruges tid og penge på noget, der ikke er nødvendigt for det endelige resultat. Disse faktorer kan i mange tilfælde være en god investering, da maleren også bærer ansvaret for det udførte arbejde.

Bygningsmaler

  • Al behandling og maling udvendigt af facader, gavle, udhæng og vinduer
  • Al behandling og maling indvendigt af vægge, træværk, vinduer og døre
  • Maling / ludning af lofter – herunder opfriskning af gamle rustiklofter
  • Sprøjtning af vægge og lofter
  • Tapetsering
  • Opsætning af glasvæv, miljøvæv og filt på både vægge og lofter

Der er også mulighed for at købe maling og malergrej til fornuftige priser. Malingen er den, som maleren selv anvender. Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt? Kontakt os i dag på jan@maler-gulv.dk eller på 40 30 85 20.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Billeder af bygningsmaling