Epoxy

Epoxy gulve

Epoxy gulvbelægning er en slidstærk gulvmaling, der kan males på gulv og vægge. Overfladerne bliver fugefri, og dermed lette at vedligeholde og rengøre. Den egenskab har gjort epoxy enormt populær indenfor industrien. Epoxy gulv giver desuden mange muligheder for valg af udseende, skridsikring, ilægning af logo m.m. Vi kører gerne rundt til kunder i hele landet, men de fleste kunder, vi betjener, er i Jylland.

Sådan gøres det

Belægningen kan lægges ovenpå eksisterende, gamle fliser eller klinker. Så kan den eksisterende membran under gulvet bibeholdes, og renoveringen bliver ikke så omfattende, da man ikke skal fjerne den gamle gulvbelægning. Der vælges her, om de gamle fuger skal kunne ses, eller der skal spartles ud med en cementbaseret spartelmasse, så fugerne ikke kan ses. Det samme vil kunne gøres ovenpå fliser på vægge, hvor der også er mulighed for en anden farve end gulvet og udspartling af gamle fuger. Dette vil kunne udføres alle steder på erhvervsgulve og i private hjem, hvor underlaget er til det.

Fordele ved epoxy gulve

Således kan et godt, men umoderne gulv gøres moderne og spændende, uden at det er nødvendigt at fjerne de gamle fliser eller klinker. Ofte fejler de ikke andet, end at de måske er blevet slidte og udseendet ikke længere er tidssvarende.

Epoxy gulve kan anvendes på industri- og værkstedsgulve, butiksgulve, køkkener, badeværelser, garagegulve – mulighederne er mange, og det er ikke kun industrien, man lægger et epoxy gulv, men også i private hjem, hvor man ønsker et individuelt, unikt gulv.

Gulve malet med epoxy giver en belægning, der er

  • Fugefri
  • Rengøringsvenlig
  • Slidstærk
  • Mange muligheder for design/udseende
  • Kan lægges direkte ovenpå gamle fliser/klinker

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at høre mere om epoxy gulve eller epoxy gulvmaling, så kan du altid kontakte os for en snak om tingene samt et ganske uforpligtende tilbud. Vi er eksperter i epoxy gulve og hjælper gerne kunder i hele Jylland.

Tlf. 40 30 85 20 eller på mail jan@maler-gulv.dk.

Billeder af epoxy gulvbelægning